jag vann

Min outfit fick flest röster igår så jag vann förstapris! Inte illa, ni får ju ta och spana in sidan och kanske lägga en röst på mig, eller två? eller tre? eller 10? haha. nej men det hade ju varit sött. 



-


hjälp!

Hörreni, jag skall bada med delfiner, håll i hatten! Fick det som födelsedagspresent av mormor och morfar, how cute! Men jag är nervös minst sagt, någon som gjort det och kan lugna ner mig? 

vår dag














1. skor skor skor skor skor!!!!
2. snyggt
3. hittade äntligen diamantringen jag skall få av min man när jag gifter mig, 200 000 kronor. Lagom. 
4. trallade in på marc jacobs och hittade mycket fint, såklart
5. emirates mall
6. handskar och  ananashalsband 
7. jag och gustaf beställde in lite mat, gick inte därifrån hungriga

hurra hurra










madinat jumeirah









tills vidare



Hejdå, nu drar vi iväg på nya äventyr. Vi har varit så trötta efter resan att vi inte orkat gå så mycket längre än till stranden. Annars är allt helt perfekt här och varmt som 17, måste vara minst 35 grader på dagarna. I like. 

hejdå gänget

Då slänger jag in ett sista inlägg från Sverige! Äntligen är väskorna packade, och det var ett herrans jobb vill jag lova. Nu är det inte bara bikinin och slappa sommarklänningar som skall med, nej nu blir det även partydräkter i högsta grad. Systemkameran, videokameran och datorn hänger med så vi ses definitivt där nere. Är det något speciellt ni vill se från Dubai? Eller skall jag bara köra mitt race? 

Puss! 

röd





Kjolen har jag sytt själv. Jag är så stressad, imorgon lyfter vi och jag har en miljard saker jag måste göra. Packa, plugga (typ gräsligt mycket), springa ner på stan och köpa på mig det jag behöver inför resan, åka ut till hovås och hämta bil, åka hem och hämta väska + ett gäng sommarkläder, se till att INTE glömma något. Yes, ni förstår.

where do you go to, my lovely?












pang









Dubai



På torsdag åker jag till Dubai, fast nu blir det bara semester och inget jobb! 

le


lelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelele


fotad








Jacob plåtade mig lite på stan idag, visst är han duktig? 
http://clubjacob.blogspot.com/

foto



apelsin


Såhär skall jag tvinga min man att se ut när han blir gammal, fy fan vad snyggt! Eller vad säger ni damer? Nu skall jag ner på stan och fota med en vän. Kommer bilder senare! 

Bild från The Satorialist

ruterdam



Hej ni fina. Tack för alla kommentarer jag får, ni är världsbäst. Idag har jag på mig skor från myrorna, knästrumpor från åhlens, väska från rizzo och en stickad svart tröja

ladda batteriet

Vitamintabletter är jättenyttigt, men det kan bli bra mycket roligare...



nöjd




Jag var på stan med mamma. Fick nya strumpbyxor (hittade dem äntligen) och ett vinrött läppstift. Tack mami!


brådska

Natalie hatar: Människor som inte svarar på sina mobiltelefoner. Hur mår ni? Här regnar det. 





kvällspromenad








dagens



En lite bättre bild på dagens outfit! 
Vet ni, jag tänkte börja sälja kläder här på bloggen nästa vecka. 

kan inte






Men seriöst, vad gör ni när ni inte har någon i närheten som kan fota er? Jag har haft fullt upp hela morgonen här med att försöka ta bild på mig själv.

Huvudduk från Velour, skor från Topshop, byxor från Cheap Monday och topp från Sisters. 

tips



För er som gillar färgen på halsduken finns det en liknande på h&m just nu! 

l'al






Det har varit ett gäng som frågat mig vad jag tycker man skall ha på sig på ett skolfoto. Idag
stod valet framför mina egna ögon. Det fick bli volangtröjan och 
ett par svarta byxor, enkelt med en fräsch detalj. 

på återseende


Jag hade helt och hållet glömt bort mina gamla favoriter från Rizzo. Hej och välkomna. 

:'(

Hej mina vänner. Ledsen för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Jag har magkatarr/sår så  har lite problem med att röra mig för tillfället, men skall försöka lägga upp lite bilder så snart jag bara kan. Kan inte ni underhålla mig lite, berätta något kul ni gjort i helgen, favoritgodis, vilka bloggar ni läser, en rolig historia, you name it! 


ölprovarkväll









volang

Här har ni den, vad tycker ni nu då? Trevlig helg på er förresten! Jag tänkte behålla nya tröjan på idag så ni lär få se fler bilder på den senare, utan (armpose)?


 

godbit

Jag köpte en skönhet idag på Weekday, har inte varit så nöjd på länge. Kan inte ni berätta för mig vad ni suktar efter ute i butikerna just nu? Något plagg ni drömmer om att hänga upp i garderoben?



honey

 

tegel




when no one's around




cravings



Jag vill ha hennes tights! Någon som vet om de finns i Sverige? Märke? 

the wall







en tuff värld

Jag blir så fruktansvärt arg, arg på att människor kan kolla sig i spegeln och le när de fem minuter tidigare har släppt fram djävulen i sig och sårat någon. Tror man att lycka kommer genom hat? För jag antar att alla människor vill uppfylla sina drömmar en dag, trots att en del passar på att låta avundsjukan läcka igenom sina sönderslitna bröstkorgar på vägen. Skall de onda ha samma möjligheter att finna lycka? De vill inget annat än att trampa på dem som redan nått sitt mål. Det är tydligen oerhört svårt att se någon annan lyckas, och att glädjas åt någon annan än sig själv. 

Hela den här internetvärlden generar så mycket ilska och hat, och vet ni vad det mest absurda är? Folk som kan med och uttrycka sig här och vara så jävla tuffa har inte ett skit att säga öga mot öga. Då är de plötsligt råttor som springer och gömmer sig bakom mamma. Kan inte folk skaffa sig en hobby istället, göra något som de trivs med och hitta sig själva. För tro mig, några få ord i text är värre än ett slag.  

Jag orkar inte vara djup, det är inte meningen. Jag blir bara så oerhört ledsen när jag går in på min fasters blogg och ser att folk har varit elaka, bara av ren avundsjuka. Läs inte hennes blogg förihelvete, om hon nu stör er så. Elin är grym på det hon gör, hon har lyckats så sjukt bra och jag är så stolt över henne. Jag önskar att jag också får den driften i mig en dag. Hon skall inte ha någon skit för att hon jobbar med det hon brinner för, väx upp människor, har ni ingen ryggrad? 

Jag hoppas inte att ni, mina underbara läsare inte tog åt er, jag är så trött på elaka missunsamma kräk bara.

mer








Vi råkade dra på oss likadana tights idag. Bill och bull. Känns som back in the days när bästisarna skulle vara kopior.  

kungligt



Spana in tidningen Kings's hemsida där jag listar fem välklädda män! 


blött








Jag började morgonen med att klippa håret på mig själv, ser ni någon skillnad? 
Kavaj från Mexx, t-shirt sex pistols, byxor cheap monday, skor vagabond.

välj färg


Vilken färg är snyggast på ett par converse enligt er?

bryt av

Nej det var inte mina händer på förra bilden, det var höstens lättaste och billigaste sätt att bryta av sin höstoutfit för män. Vad har killarna från Burberry Prorsum gemensamt förutom sina huvudbonader?


godmorgon

Det här är ju min fjärde blogg inom loppet av ett år, och jag vet att jag har många trogna läsare som började läsa mig på Freshfish, Fatale eller på Aveny.se. Idag har alla sidorna en något annorlunda utformning än när jag skrev där, och det som skrivs nu är inget jag känner att jag kan identifiera mig med. Så jag tänkte be de jättesnälla läsare som länkat till mig att gärna ändra sina länklistor så att era läsare hittar till den här bloggen istället. Tack på förhand / Natalie



måndtisdonsdtorsdfredlördsönd


underbart






hello good looking


har ni?



NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT DET ÄR KANELBULLENS DAG IDAG? Jag skall hem till G's föräldrar och äta nybakade vanlijbullar,  för det är mycket godare! Hans mamma Bodil hoppar kanelen för min skull, lyx!

Gällande blog awards så hoppar jag den, har inte tid att åka upp till sthlm. Sorry!

fredag














I wear




Hello cookies, hur mår ni? Gott med fredag va! Det bästa skall ju bli att få sova ut imorgon, jag är ingen morgonmänniska direkt. Hur som helst, idag har jag på mig byxor och sjal från h&m, kavaj från vet ej, skor second hand och väska från rizzo. 

min dag i bilder








SOPHOMORE




hjärtat då



Det här måste vara den sötaste bilden på min hund någonsin. Han har hittat sig en vän!

duffel



Jag fick en urfin duffel av mina föräldrar igår, den kommer från Benetton. Vad tycker ni? 

till håret

Jag har fått frågor gällande mitt hår (vilket jag inte förstår då det är tråkigt) och vad jag använder för hårvårdsprodukter så jag tänkte dela med mig lite av det. En snabbis, från vänster:

1. mirakelpulvret som ger hårbotten volym och matthet (grymt bra!) 
2. billigt saltvattenspray, helt ok. funderar på att köpa en ny. 
3. skall framhäva dina naturliga lockar men hell no, den suger. 
4. Glansspray från Tigi, doftar gott och fungerar galant. 
5. Värmeskydd, antar att det är bra. Jag har ingen koll. 

(hoppas ni förstår att jag inte använder allt på en och samma gång, ha ha)




ee





knasigt

Jag har inte riktigt vant mig vid detta än. Det känns så lustigt, inom mig har jag en röst som ropar "Natalie, du måste b l o g g a" . Fast vet ni, det måste jag faktiskt inte för nu får jag göra precis hur jag vill, när jag vill. Kära gud vilken frihet! Jag är jätteglad över att ni är med mig i alla fall, underbart att ni fortsätter kommentera. Det betyder superduper mycket för mig, ni anar inte! Nu skall jag vila magen, har lagat middag till mig och min sjuka pojkvän. 

nytt



Nya byxor från Zara, gillade modellen! Vad tycker ni?

RSS 2.0