NO MEAT FOR ME



Ibland så äter man sallad med stekt halloumi, grillad paprika med killens otroligt goda färskosttjofläng och bröd i ugnen med viklök, timjan, smör och gotta. Jag gillar't!

fashion


Tjenixen! Jäklar vilka roliga dagar jag har haft. Nu är inspelningen över och jag är mest sugen på att hoppa ner i badet och få ur tovorna ur håret, tips någon?!

På väg till BK!





Puh, då vart an färdig för idag. Inspelningen gick bra, man har ju en viss vana vid att posera numera. Fick bli ett besök på BK efteråt för att ladda batterierna inför morgondagen! 

uppdatering

Nu åker jag iväg på inspelning! Ses ikväll, och önska mig lycka till..

kameran



Jag får många frågor angående min kamera så jag tyckte att det var dags att svara nu! För tillfället kör jag med min systemkamera, canon eos 400d samt objektivet 50/1.4 men har även en Lumix digitalkamera som jag älskar att bära med mig i väskan. Så,hoppas att ni fått svar på era funderingar!

give me more



Spetsstrumpor h&m, skor Acne

kex




YEY! Nu drar jag ut en sväng. Berätta vad ni vill se mer utav på bloggen så länge!

indianen tog mig med storm




Jag har varit ute och övningskört idag och oj så bra det gick! Nu är jag hemma igen för att laga middag till mig och G men jag hittar honom inte? Märkligt.. Ja ja, vi ses senare.
Jeans från Ralph Lauren, linne och sjal från Zara, halsband Lindex.

tack mum



Skor som mamma köpte till mig här om dagen. Vilken fantastisk smak hon har. Annars, vad tycker ni om nya headern?

happy



Idag har jag långkjol och linne från Weekday, sjal från Zara och fjäderhalsband från Lindex. Har varit på stan med mamma och köpt lite smink, blev bland annat en neutralt snygg ögonskugga från makeup store.

vill träna



Hej alla fina! Har precis ätit frukost och funderar på om jag skall ge mig ut på en långpromenad eller om jag skall ta mig till gymmet om en stund istället. Är så himla sugen på att sätta igång med yogan igen men mitt gym har något idiotiskt uppehåll över sommaren, eller tider som "07:00".. What!? Vilka orkar träna då?
Förresten, jag skulle vilja ha mer mellanrum mellan mina inlägg. Är det någon som vet hur man fixar det?

Dina kyssar smakar smultron och mjölk



Följde G till jobbet och gick vidare ner på stan men hittade tack och lov ingenting. Eller jo, ett par skor på Zara, eller fem. Sjukt mycket snygga skor där nu! Lika bra att inte gå på stan alls när inte plånboken tillåter något köp.. Nu väntar jag på Linnéa som skall hit på lite vin, sedan tänkte vi gå ut och äta middag.. En myskväll med andra ord! Yey, det gillar vi. Collagetröja från Bik bok, jeans Cheap monday, specialdesignad fluga från Prickig katt, solisar Polaroid

limecheesecake


babyliss



Är det någon som har testat på den nya locktången från babyliss som man enbart behöver dra genom håret? Jag är lite sugen men är osäker på om det verkligen är så smidigt som det ser ut att vara..

hovslagarn





Sitter och lyssnar på MJ och skall alldeles strax kolla film. Idag har jag på mig kavaj från Massimo Dutti, skjorta från Ralph Lauren, jeans från Topshop, favoritskorna från myrorna (45 spänn, check!) och väska från The trend. Hope you like it. Älskar den mer klädda stilen när det är rusk ute, till hösten kommer jag köra på "redo att gå till stallet" i princip.

come fly with me





Lite bilder som min kusin Nadja tog på mig igår. Jag bytte ut klackarna mot Converse och drog på mig en jacka, det här vädret håller ju inte! Självklart glömde Gustaf min kamera hos sina föräldrar igår också så jag kan inte ta några nya bilder.. Blir galen! Kan inte ni komma med något fantastiskt förslag på vad man skall hitta på när det spöregnar och ens karl skall jobba?

happy birthday!




Har varit och firat min mamma lite som fyller år idag och snart skall jag bjuda på min fantastiskt goda limecheescake tårta, det ni! På mig har jag byxor från Cheap Monday, zebraklänning från Twiist & Tango och skor från Topshop.

dagens kläder





Saaatan i gatan, kom hem vrålhungrig och började på en fruktsallad som slutade upp i ett blodbad, typ. Skar mig jättedjupt i tummen. Ja ja, jag överlevde.. Nu skall jag städa och sedan laga mat. På mig har jag byxor från h&m, överdel som jag fått av farmor, skor från Belle och väska Beyond Retro

önsketänkande igen





Nu vill jag ut och resa i europa, köpa mig ett par nya solglasögon, klunka i mig en iskall öl och dra på mig mina nya skor jag köpte idag. Sedan är jag nöjd! Vad har ni för planer för resten av sommaren? Själv åker jag till Spanien 8 Augusti, en vecka då.. Men ändå!

jag vill



1. först åka och köpa en hund
2. stanna till vid ica focus och köpa krämostfylld chili, olivtapenad, fetaost och baguette
3. väcka gustaf, eller han skall med på mina äventyr förresten
4. kolla film

nu händer det grejer

Jag är ledsen över att jag inte kan ge er den uppdateringen ni är värda, det är så satans irriterande att vara utan kamera att man tappar lusten bara.. Förlåt! Vet ni, jag har en superspännande grej på G.. Ett litet pssst, snart ser ni mig i tv-rutan! Kan tyvärr inte avslöja så mycket mer ännu men håll i hatten.
Myser i pojkvännens skjorta och väntar på att han skall sluta jobbet! Någon härlig själ som vill ha en liten pratstund?



no kamera

Hej på er! Min kusin är här och hälsar på från LA så har fullt upp med att ha kul med henne. Nu tänkte vi åka till Marstrand en sväng. Tyvärr så har min kamera lagt av så jag kan inte fota?! Hur irriterande är inte det! Ja ja, får lösa någonting..

hey




Tuuuudeluu. Vi har varit och storhandlat, älskar't! Och vet ni vad mer, nu har jag bokat intensivkurs v35-36 så nu jäklar blir det körkort! Magiskt.. Gregiskt med G, mamma och pappa nu.. Klänning från Stylein, Converse, Väska Beyond Retro, glajjor h&m herr

BE MINE



Topshop. Det är sällan jag hittar något jag verkligen gillar på topshop men nu så, satan i gatan!

blackberry? iphone?



Mobiltips mottages!
Vi kom precis hem, har promenerat i stan och ätit romrussinglass. Ikväll blir det någon god middag på stan och en härlig rulle, kanske skall jag även ta och göra en riktigt god blåbärspaj..Haaaaaa!

flyg fula fluga flyg


MÅSTE
ta körkort - skaffa mig ett jobb - börja läsa böcker - ha mer egentid - börja med tennisen - flytta till stockholm - vara glad - gå på liseberg - resa med G - spara pengar - börja ett nytt liv - mindre dator  - sätta igång typ NU.

lunch



Vi har precis varit iväg och ätit lunch på bönor & bagels. Jag älskar det stället! Nu skall jag ner på stan för att förhoppningsvis köpa en ny mobil. Wey!

efter solen kommer...



Men vart tog solen vägen? Nu förstår jag ingenting..

regnskog





Hej på er finingar! Jag är ute i skogen och dricker öl. Typ. Vad hittar ni på ikväll? Vet ni vad, jag köpte nya svarta Converse idag, det sjuka är att det alltid är lika kul med dessa basketdojjor. Jaja, vi ses senare! Tjenixen
Tunika från Twiist & Tango, tröja okänd, skor Converse, jacka Fjällräven, ring Pilgrim.

pjuh




Har en krullvovve här på besök, hur mysigt är inte det?! Han fick till och med sova inne i vårat sovrum inatt trots att han snarkar högt som en fullvuxen gubbe. Idag fick det bli jordgubbsfrukost och ny myströja från Twiist & Tango.

nya skor



Hur mår ni mina kära läsare? Jag vet att jag suger på att uppdatera men skall skärpa mig efter helgen, vi har besök från Iran jag måste ta hand om. Well well, jag Köpte nya skor idag på Massimo Dutti, på rean.. är jättenöjd! Har på mig Kavaj från Zara, tisha från Gina Tricot, halsband från Indiska, byxor från Cheap Monday och så skorna då! Nu blir det afterwork med ett gäng.

insyn







Dålig uppdatering. Skärpning!

fly away



Farväl MJ

va?





Långklänning från Filippa K, halsband från Indiska, nagellack från O.P.I

back









HEMMA!!!!

kikar in

Gud så bra man har det! Vi har solat och badat ute på Råå hela dagen och nu kom vi hem för att duscha av oss lite. Tänkte ta oss ned till norra hamnen på några glas och lite käk, tips på restauranger? Tyvärr så blir det svårt med bloggandet men kommer hem i morgon igen. Tills dess skall jag njuta så mycket jag bara kan. Helsingborg är mitt absolut favoritställe på somrarna, vilket är ditt?


min dag, kortfattad





Otroligt lång dag men den mysigaste på hela sommaren! Vi åkte hem till G's föräldrar och lånade två cyklar, jag lyckades även hitta en annan favoritglass i deras frys, (alltså min smak när det gäller glassar är som småbarns) cyklade iväg och köpte jordgubbar och dricka sedan ner mot amundön. När vi väl kommit fram tog vi en annan väg och hamnade långt bort åt helskotta, 1 timma senare drygt var vi framme på rätt plats och slängde oss i vattnet blixtsnabbt. Min klänning var ju inte direkt den svalaste... Haha, det var mysigt hur som helst. Älskar utflykter som slutar upp i kaos, i alla fall såhär i efterhand. Nu, HBG och Råå. Ses där?

helsingborg nästa




I eftermiddag åker vi ner till Helsingborg ett par dagar. Såå himla fin stad, älskar den! Vi tänkte bo på båten så jag vet tyvärr inte hur det blir med internet, någon som har koll på hur man mobilbloggar? Slänger in fler inlägg innan vi drar, puss

hettan




Det är varmt så ini bomben! Vad är det som händer med Sverige? Jag skall inte säga att jag inte gillar det, men en 40 grader varm lägenhet är något jag hade kunnat slippa. Hur som, hemma efter en långpromenad (igen!!) genom stan. Har ätit en ask jordgubbar och en ask körsbär och nu väntar jag på att Gustaf skall laga sin hemskt goda köttfärssås. kjol från monki, linne från h&m, skor från johanssons, solisar från ray ban och väska från the trend.

RSS 2.0