jag vill vara dig




romantik

Allt gick så himla bra idag! Tack tjejer! Kommer mer bilder senare.. 







Jenny i hatt stylades av Amanda och Charlotte i sjal stylades av mig! :) Vad tycker ni? Fina va?

i morgon!!

Amy och Ronjas projektarbete går ut på att anordna en Clothes Swap på Världskulturmuséet! En klädbytardag helt enkelt. Såhär skriver de på hemsidan

Vid inlämning räknas antalet plagg (max 10 stycken), som sedan är likvärdigt med hur många plagg du får ta med hem från evenemanget. Ta gärna med annat än bara kläder – dvs. skor, hattar, skärp, smycken osv. Givetvis så ska inlämningsplaggen vara i gott skick (helt och fräscht). 

Biljetterna kostar 80 kronor och säljs på Världskulturmuséet idag 12.00-14.00 och imorgon 10.00-12.00. 
Du lämnar in plaggen samtidigt som du köper biljetten och själva evenemanget äger rum klockan 13.30-17.00 nu på söndag! 

Utöver Clothes Swapen så blir det t.ex. en modevisning där bland annat jag skall styla en modell (min fina vän charlotte) med min egna stil, och söta Amanda (moderniteter) skall styla fina Jenny (olfa.blog.se). Jag skall prata lite om vintage och även dela ut priser! Och så kommer Modette-Eleonore att vara där och snacka.
Ta chansen att gå på det här nu, det kommer bli grymt!

Ses där! Och tack för texten Amanda, fniss. 

frossa

G kom precis hem med Burger king "wopper more pepper" till mig, vilken karl man har! Nu blir det efterrätt för att sedan jäsa dagen lång!





skeppohoj



latte och shorts

Hej på er! Sitter på Espresso House och dricker Chai-latte i väntan på min man, vi skall äta lunch i solen tänkte vi.
Shorts från Acne, tisha killens, rosett kim's vintage. Kan någon hjälpa mig, hur fixar man till kanten som är ute och cyklar på höger sida? 




hej mina kära

Jag har helt äckligt mycket i skolan just nu och fortfarande inget internet! Fast vet ni, jag har köpt en vacker vårklänning med stora blommor i ljusrosa och beige och skrivit en ännu vackrare novell i solen de senaste dagarna. Lekt med sockersöta Amanda (moderniteter.devote.se) har jag också. Vad gör ni, fnissat mycket ute i solen? 

Nu blir det Winnerbäck, soffhäng och plugg. 

kvällen var trevlig

Vad tycker ni om att jag skall börja ladda upp bilderna i större format istället? Här har ni i alla fall förfesten hos mig igår, det är alltid trevligare innan man går ut. Jag skall sluta gå ut! Haha. Ikväll jobbar min man sent så jag skall tvinga hit Una på lite trevlig middag och film, avskyr att vara ensam.. Tänkte koka lite spicy nudlar nu för att sedan ta mig en promenad i vårsolen. 






röd idag

Åhhhh vilket fantatiskt väder vi har idag!! Jag som måste plugga, rackarnsskit! 




Kjolen har jag sytt själv, skorna är från h&m och jackan från fjällräven. 

glad, är ni nöjda nu?



I brist på bilder, förlåt. Jag har inget internet, vi skall beställa det i morgon, tjoho! Idag har jag ätit en himla massa jordgubbskräm, det måste vara det godaste som finns i mellanmålsväg? Jag vill ha vår vår vår vår! Vad önskar ni er mest av allt just nu?


mammorna och vi

Ikväll skall jag och Una (min bästa vän) ut med våra mammor (som är bästa vänner), how fun! Knäppisbilder, vet inte ens varför jag håller rosetten framför tröjan. Den kanske hade passat in fint där. 
På mig har jag överdel från Acne, den är rätt kort men det ser man ju inte på bilderna och ett par svarta höga bralls till. Som vanligt. Det är jag och svarta byxor, suck.. 
Adjö!



mitt kök

Nu har jag äntligen fått den fantastiska soffan jag längtat efter! Börjar bli riktigt nöjd här hemma faktiskt.. 




nya skor, igen?

Hej där! Jag har varit väldigt sjuk ett par dagar. Blev just frisk och sprang ner till 7 eleven och köpte deras makalöst goda pizza med mozarella och pesto, testat? Just nu håller jag på att prova mina sommarkläder jag plockat fram, vilken härlig känsla! Dessvärre får det inte plats med så mycket mer i garderoben men varför klaga..Här har ni mina nya vår/sommarskor, vad tycker ni? Själv älskar jag er, mmmmmmmm. 



kvällen





nya skor



från kim's vintage

yesterday

Väldigt trevligt på NK igår. Daniel Lindström och Helena Johansson var på plats och tipsade om vårens trender. Och här har ni mig.





kim's vintage

Nu ni, tänkte jag dela med mig av min favorit vintage butik här i Göteborg. KIM'S VINTAGE på Värmlandsgatan 20 i linné har allt, en urmysig miljö, riktiga guldkorn att inhandla och världens trevligaste butiksägarinna! Här blir det många köp för min del, allt ifrån blusar (min vita är härifrån) till skor och smycken från 40-talet. Beyond Retro, ta dig i stjärten! 







rosetter

Vilken härlig dag! Jag har köpt vackra rosetter till håret och annat smått och gott. Nu skall jag iväg på någon härlig vip grej på NK sedan blir det till att fixa i lägenheten (har fortfarande en miljard saker på golvet i vardagsrummet). I morgon tänkte jag tipsa om min favorit second hand butik här i göteborg med bilder och tjusigheter så håll i er! Ni har ju velat ha tips ett tag nu. Vi ses sen! 




photo booth

Ifall att ni saknat mig lite. Photo booth is the shit. 





lördagsmuffins med una








RSS 2.0