släkten











Men vilket skönt väder vi haft idag igen! Först var jag ute på stan med Nikki och åt glass och köpte en morsdagpresent, sedan handlade jag med mig burger king hem som jag och G smaksade i oss för att en mätt mage senare gå ner på gatufesten nedanför oss (som för övrigt fortfarande håller på och som är helt crazy), väldigt speciellt och inte alls så svenskt!! Jag trodde för en stund att jag var i ett annat land. Vi tog senare bilen ut till mina föräldrar på en hejdundrans släktträff, jag passade givetvis på att gunga lite. Nu sitter vi här och irriterar oss på den oroligt höga musiken på gatan och är på tok för trötta för att gå ner och göra gatumusikanterna och de fulla ungdomarna sällskap.

göttedelaaaborg









Vilken fantastisk dag! Bubbelrose för att svalka ned sig hemma och iskall Corona på kajen, ikväll blir det eventuellt en tur på Push, vad tror ni om det? Charlotte var också med men hon tog tilräckligt med plats som det var! Sorry tjejen, du får vara med nästa gång.....

härligheter




Fint från Kim's Vintage.

dagens kläder





Jag skall jobba på Kim's Vintage 12-18 idag, ifall ni är sugna på shopping så här i slutet på månaden så kan ni alltid trilla in. Idag har jag på mig byxor från Zara, skor från loppis, väska från Topshop, sjal från h&m och tröja från Acne.

papsen




Grattis pappa! Vi skall ut och äta middag nu, han fyller år förstår ni. Jag har på mig topp från Rodebjer och byxor från Cheap Monday. Ching!

mitt hår

NU ÄR DET FÄRGAT OCH JAG ÄR DUNDERNÖJD! För er som undrar så färgade jag det på Frisörcenter på Västra Hamngatan 11. Tjingeling!


ERA SVAR!

Jag har tagit bort vissa frågor då många var likadana.. Hoppas ni blir nöjda!

Tränar du något?

Nja, jag är medlem på friskis och tränar där i perioder. Måste skärpa till mig med det!

Hej! Vill först tack för en superfin blogg! Sen undrar jag om du är så naturligt brun i hyn eller om du tar till andra metoder som brun utan sol el. solarium? :)Kram
Jag är rätt brun i mig själv sedan har jag börjat sola solarium någon gång i månaden. Reser rätt ofta med så färgen brukar hålla i sig rätt länge.

hej, jag har verkligen längtat efter en frågestund! hur brukar du styla ditt hår? platta, föna m.m...hur brukar du sminka dig till vardags?
Jag brukar inte göra så mycket med mitt hår tråkigt nog. Jag gillar att sätta upp håret i en låg knut med mittbena, sedan plattar jag det ibland och fönar det ibland. Lite beroende på vad jag skall göra. Mitt schampo och balsam köper jag oftast hos frisörsalonger. Till vardags brukar jag ha en aprikosfärgad rouge från chanel, ibland ID puder, kammade ögonbryn och ja, det är väl det? haha

Favorit nagellack?
OPI – she’s golden. Jag äger det inte själv då den nyansen bara kan beställas hem på nätet men hela deras serie är guld. Sitter som berget!

Tja! Hur lång är du och hur mkt väger du? Kram
Jag är 161 och väger 49 kg

Undrar om du talar flytande persiska och sedan undrar jag vilket gymnsium du går på? Tack
Yes, klart jag pratar flytande persiska! Går på Sjölins i en vecka till sedan är jag fri.

Hej Natalie! Kul med frågestund! Vilka är dina topp 3 butiker samt dina topp 3 uteställen i GBG? Tack för en fin blogg :) Kram
Topp tre butiker är väl prickig katt, drömma och scout. Jag går väldigt sällan ut i Göteborg numera så jag har tyvärr inget favoritställe..

Du har sån otroligt fin hy!! hur kommer det sig? har du några knep? du är så brun också!!
Åh tack! Ja du knep och knep, jag har aldrig använt Foundation eller något annat som gör att hyn inte kan andas. Jag kör på ID smink och använder bra hudvårdsprodukter och fuktighetskrämer.

vilka är dina favorit skönhets produkter?
I.D och Decleor.

vad har du för kamera när du fotar, och hur redigerar du fotona?
Jag har en Canon eos 400d och ett objektiv som heter 1,4/50. Redigerar mina foton i photoshop, oftast bara genom att dra upp skärpan.

hur noga tänker du på vad du äter och tränar?
Jag skulle inte kalla mig själv fantatisk, jag äter nog vad jag känner för och räknar shopping till vardagsmotion. Däremot mår jag själv dåligt av för fet mat och föredrar färska råvaror med mycket grönsaker och gott. Träningen kommer och går i perioder, skall faktiskt till gymmet strax!

När flyttar du till stockholm? varför?
Jag flyttar till Stockholm 1 januari tillsammans med min pojkvän. Vi vill byta lite miljö och testa på något nytt. Jag tror på Stockholm, det finns så mycket mer möjligheter där!

Vad ska du göra i sommar?
Jag skall försöka jobba lite och ta körkort.

Hur känns det att ta studenten?
Det känns alldeles otroligt! Som jag har längtat.. I sex år?

Kan du tipsa om secondhandbutiker i gbg?
Kim’s vintage på värmlandsgatan, Beyond retro, Pop botique, Emmaus.

hur ofta träffar du elin, är hon mer som din syser alltså att ni kan prata om hur mkt som helst, eller är hon mer som vuxna faster elin?
Jag träffar Elin så ofta jag kan men i och med att vi bor i olika städer blir det svårt. Jag trivs jättebra med henne, vi är så lika på så många sätt. Hon är grym!  

vad får man inte missa när man besöker göteborg? bästa shopping, drinkar, mat etc?
Shoppingen är rätt utspridd här. Vi har ju själva "centrum" kring arkaden, nordstan och kungsgatan. Där finns ju de vanligare kjedjorna som h&m, topshop, zara, lindex men även solo som kan ha lite härligheter ibland. På magasinsgatan ligger det två second hand butiker samt Acne och Velour, även Prickig katt och Emma malena som du hittar lite längre upp på gatan. Haga nygata och Linnéområdet är ett måste. Är du hungrig är grill del mundo grymt, ligger på storans uteservering. Helt bananas och rätt! Drinkarna är goda på locatelli, annars är det rätt trevligt att sätta sig på avalons uteservering eller varför inte takbaren på scandic hotell på avenyn?

vilket är ditt favoritmärke?
Men gud vad svårt, See by Chloé tror jag allt!

Hur stor storlek har du på dina bilder?
600

Göteborg eller Stockholm?
Stockholm
New York eller Los Angeles?
New York
Visby eller Båstad?
Visby, och inte för idiotiveckan 29 utan för att det är vackert!
Kjol eller klänning?
Klänning
Glasögon eller solglasögon?
Solglasögon
Sjö eller havet?
Havet, lätt!
Cider eller öl?
Öl öl öl öl öl
Kaffe eller te?
Te
Jordgubbar eller hallon?
Jordgubbar till grädden, hallon i smoothien

hur träffade du och G? :)
Jag spanade in honom när han jobbade sedan la jag till honom på facebook. Sen sa det pang, han hade precis blivit uppraggad av den finaste tjej han någonsin sett. Lycklig karl det där ;)

på vilket sätt är du släkt med elin kling?
Hon är min faster

vad lyssnar du på för musik?
Väldigt blandat! Men jag gillar varken hip hop eller house.

vilka är dina favoritbloggar?
Elins typ. Läser inte så många bloggar längre tyvärr..

Säger först och främst, att du är den sötaste människa jag har sett, du är så otroligt vacker sen...Vad kan du rekommendera för butiker i göteborg?när jag är i göteborg så går jag bara nordstan, kompassen, kungsgatan... orkar inte gå så mycket mer, bara för att jag inte redigt vet vad som finns. så gärna lite tips vart man kan åka osv :)
Men spana in magasinsgatan vetja! Och Scout på Erik Dahlbergsg 15. Och tack förresten!!

Hej! Jag undrar hur dina framtidsplaner ser ut? Vad drömmer du om att göra i framtiden?
Jag vet inte det riktigt ännu men New York ser ut att vara en stad för mig. Starta min egna modetidning kanske?

Hur gammal är du?
19 i år

Har du några bra träningstips? :)
Variera din träning och promenera mycket! Glöm inte triceps och biceps för det behöver vi tjejer, armar är viktigare än man tror!

vilka länder har du släkt i? :)
Oj oj, nu skall vi se här.. Iran, Tyskland, Frankrike, Usa, Norge.. Typ

vad tycker du om den här hela, svarta nitar trasigt trenden?
Usch!!!! Den  trenden bör verkligen vara över nu. Eller jag önskar att den var det i alla fall.

din dröm resa?
Åh vad svårt, jag vet inte! En paradis Ö med min pojkvän UTAN något nätvärk.

favorit accessoar?
Hårsmycken och flugor!

favorit plagg?
Jag har inget, är så trött på min garderob just nu. Urk.

PUSS! : )
mjau

vad jobbar du med?
Jobbar extra i en vintagebutik på värmlandsgatan.

vilken linje går du?
Kultur

När jag såg dig i Göteborg ville jag så gärna bara springa fram till dig och säga hur mycket jag älskar din blogg men jag kunde bara inte med. I vilket fall, om jag hade gjort det. Hur hade du reagerat?
Jag hade blivit superglad, såklart!

Om du färgar håret, färgar du hos frisör eller hemma? Vilka nyanser/färger använder du dig av? Älskar ditt hår!
Tidigare färgade jag det jämt hemma men i och med att jag gör ljusa slingor nu får det bli på salong. Då brukar jag bleka det med en askton.

Vill du berätta om dig och din pojkvän? hade varit roligt :)
Vi har varit tillsammans i snart två år men beter oss som om vi träffades nyligen, rätt nykära fortfarande med andra ord. Lite kul, vi bor ju ändå tillsammans.

Hej! Jag undrar vart dina föräldrar kommer ifrån, e du helsvensk eller inte?
Min mamma är från Iran så jag är halvpers

jag undrar bara var du blekte dina tänder någonstans. det var i göteborg va? jag bor nämligen nära och har velat göra det länge. ditt resultat blev väldigt bra så tänkte göra på samma ställe :) hur mycket kostade det?
Jag blekte mina tänder på Brilliant Smile här i Göteborg och fick betala 2000 för det, de hade och har fortfarande ett erbjudande! Kostar lite mer annars..

Vad vill du bli när du blir stor?
Lycklig!

Brillorna?
Ja men nu skall jag försöka sammanfatta allt gällande mina solglasögon. De kommer från Ray ban , modellen Clubmaster och kostar runt 1400 kronor. Jag köpte mina på NK här i Götbeorg men de finns nästan överallt! Good luck everyone!

Hur kan du ha så vita tänder?
Blekt dem!

Jag undrar var du bor? Bor du ensam eller med pojkvän, för jag har fått en uppfattning om att du inte bor med dina föräldrar...När och varför flyttade du hemifrån i så fall?
Jag bor på Andra långgatan tillsammans med min pojkvän. Jag flyttade hemifrån officiellt för snart tre månader sedan men har haft min garderob och mitt liv hos min pojkvän i hans förra lägenheter långt innan vi flyttade hit.

du är en persisk skönhet, vet du det? älskar din blogg, önskar bara att du kunde uppdatera lite oftare, kan du det?
Nu blir jag generad, tack så mycket!! Jag skall göra mitt absolut bästa


hur gör du för att klippa ut dina bilder? som i headern :)
Min pojkvän gjorde det i photoshop! Vet inte hur tyvärr

Jag och några vänner ska åka på semester från Landvetter (vi är Malmö-iter) så vi ska ta tåget/buss upp! Dessvärre går inga tåg/bussar sådär perfekt time:at med vårt flyg så vi kommer antagligen få campa på flygplatsen/busscentralen så vi hade tänkt gå ut på kvällen.Så min fråga lyder så här; kan man enkelt ta sig från centrum till Landvetter/bussstaionen eller ska vi glömma vår roliga idé och stanna på Landvetter/bussstationen?
Klart man kan ta sig till centrum från landvetter! Det går bussar rätt ofta och så vitt jag vet går de hela natten. Spana in det på www.vasttrafik.se

Var har du köpt din turkosa väska?
Jag fick den av en tjejkompis för hundra år sedan.

Hämtar du inspiration från Blair Waldorfs garderob? ;) Mycket fint, hur som helst!
Självklart, hon är skönheten själv!

Ska G flytta med dig till stockholm? Ni flyttade ju precis in i lägenheten ju?!
Yes det skall han göra! Vi kommer att ha kvar vår lägenhet i Göteborg men det är kul att testa på något nytt.

Strävar du efter att bli känd?
Kändisskapet är inte mitt främsta mål, men att folk känner igen mitt namn kan hjälpa mig en bra bit på vägen oavsett vart jag vill komma..

älskar din blogg! kan du tippsa om någon internetbutik med snygga kläder?
Jag har tyvärr ingen stenkoll på internetshopping, har aldrig handlat över nätet men kan spana framöver.

Jag har tänkt en del på en grej.. Du heter Natalie Karlsson men Elin heter Kling i efternamn? Samt att Elin har en till syster som fick ett barn som kom att döpas till Bonnie (hej jag har inget liv 8-)haha) är du inte släkt med den systern? och isf hur är du och Elin släkt??
Elin och min pappa är syskon, sedan skilde sig föräldrarna och pappa fick farmors efternamn. Cecilia är inte biologiskt släkt.

Jag undrar om du kan dela med dig av ditt bästa stylingtips?
Jag brukar hämta inspiration lite här och var men ser alltid till att sätta det där lilla extra personliga på det som gör att outfiten blir JAG och inte någon annan. Följ din stil och våga! Själv byter jag stil lite hela tiden. Kul, tycker jag!

allt väl?
Allt är super, har precis kommit hem från gymmet och är så öm i benen att jag inte kan gå. Det kommer bli en intressant dag i morgon!

What are your favourite bloggs?
http://kanal5.se/web/stylebykling

Vilket är ditt bästa resemål?
Dubai tror jag

Vad vill du jobba med i framtiden?
Mode

hur skulle du beskriva din "perfekta" dag?:) älskar din blogg btw! jag tror att du kommer bli stor som kling inom en tid, din stil är minst lika snygg!
En dag fylld av överraskningar! I love it, finns inget bättre..

Hej! Först måste jag säga att din blogg är grym. Min fråga är, umgås du mest med äldre personer? Och umgås du med några från din klass/skola?
Tack!! Jag har alltid umgåtts med äldre, det har bara blivit så och är fortfarande så. Jag har en vän jag umgås med från skolan, men vi är barndomsvänner så det har ingenting med skolan att göra egentligen!

När åker vi till Stockholm, Nat? Jag vill nu! //Challe
Men typ nu?

Jag börjar med att säga att din blogg är sjukt grym, så vad är ditt bästa blogg-tips?
Jag läser tyvärr inte så mycket bloggar längre, ni får gärna tipsa mig om några guldkorn..

Vilka kläder tycker du man ska satsa på till sommarn?
Oh, romantiskt! Tänk en picknick på landet. Jag kommer satsa på klänningar och accesoarer, och skor så klart! En vit kavaj är ett måste, skippa jeansjackan i  år!

Din pojkvän är väl äldre än du?
Han är fyra år äldre!

Hallå i sommarvärmen! Jag är också en göteborgare och ska börja gymnasiumet nu, så jag tänkte höra vad du går på för gymnasium!?  
Jag har tyvärr gått på Sjölins, börja inte där! 

Får du kläder av Elin?
Hehe nej? Aldrig fått..

klänning




Jag hittade min "gå ut klänning" till studenten idag så skall tillbaks till stan och köpa den nu. Åh den är så himla fin, som hämtad ur en dröm. Ikväll skall jag sätta mig ner och svara på era frågor så passa på att ställ de sista nu så stoppar vi tiden 20.00

hej solen!




Äntligen är solen framme! Det var bannemig på tiden så här i slutet på maj månad. Jag skall ner på stan nu och hitta lite studentklappar att önska, vad har ni som tar studenten önskat er? På mig har jag kjol från Monki, G's sönderivna t-shirt, rosettskärp från Kim's Vintage, skor Converse, nitskärp från shock och väska lånad av Sara.

frågestund

Förlåt för att jag suger på att svara på era frågor, tänker ändra på det från och med NU! DAGS FÖR FRÅGESTUND GOTT FOLK. FRÅGA PÅ!

You can ask me some questions if you want and I will answer them soon.. :)


ingen bra dag



Idag skall jag skall äta frukt hela dagen lång i min ensamhet. Jag känner inte min lilltå heller. Det här kan gå hur som helst, idag är ingen bra dag.

elin



Nämen, spana in min snygga faster, hon vågade klippa av sina underbara lockar och det blev klockrent! Vilken härlig volym, vill ha! Hoppas det hinner bli något bra av mitt hår med innan hon kommer ner till mig 6 juni och gör stan.

att leka indian



Tunikan köpte min mamma till mig när hon var i Iran. Visst är den fantastisk? Nu skall jag och G ut till mina föräldrar. VI tänkte sova där inatt, hur mysigt! Älskar att vara där, så avkopplande..

nu äntligen



Nu äntligen har jag bokat tid hos frisören, på tisdag klockan 10.00 smäller det och jag behöver helt seriöst er hjälp! Vill fortfarande ha håret ljust men vilka nyanser? Tänkte göra folieslingor.. Kan inte ni länka lite bilder på snygga hårfärger? Hade varit grymt

gott by me



Men alltså jag orkar inte, det här är det godaste som finns.. Naanbröd, tomatpuré och chilisås, hackade tomater, hackad basilika, klickar med olivtapenad, massa massa fetaost och franska örter på toppen - in i ugnen och taada! testa or die

en dagens



Nu är jag helt slut, sov hela vägen hem från Vara.. På mig har jag idag svart topp från h&m, kjol från Minimarket, strumpbyxor från Åhlens, skor från h&m och väska från Topshop. Nu blir det mat!

HHH



Nu åker jag iväg på ännu en släktträff. Lägger in ett inlägg såfort jag kommit hem i eftermiddag.. Tjingeling!


I WANT


vilken härlig dag!




Vilken dag! Köttbullar i solen, trevligt sällskap, menyskrivning och present av Charlotte. Och nu sitter jag och lyssnar till ljudet av min man som spelar gitarr och sjunger.
(Ops, råkade radera inlägget nedan)

sovdags



Det är galet vad mycket bättre man kan sova om nätterna nu, eller förlåt, mornarna. Hallå!! Jag har precis kollat sista avsnittet Gossip Girl och gråtit några glädjetårar. Jag vill ha 1 september.
xoxo

på promenad genom stan




Det blev en timmas powerwalk till slottskogen, runt slottskogen och hem igen. När jag hade duschat och gjort mig i ordning ringer g och säger att vi skall ut och äta lunch. Efter några varv runt huset började vi promenera mot masthugget istället i jakt på någon härlig restaurang men hittade aldrig någon och återvände till linné igen två timmar senare. VIlken "genväg". Så nu ligger jag här, helt slut efter tre timmars promenad.

På mig har jag jeans från cheap monday, skor från massimo dutti, topp från kim's vintage och hatt från prickig katt.

aldrig mera vinter.



I december utvandrar jag till Amerika, åtminstone i en vecka eller två.

SOMMAR!





värme. solbränna. västkusten. båten. rosé. barfota. glädje. klänningar. hav. resor. jordgubbar. gräsmattor. röda hus. klippor. vänner. skratt. blommor. sena kvällar. brun g. fester. bin. gitarrer. familjen. röd bikini. grillat. grönt. glass i lass. varma vindar. drömmar. filtar. kärlek. sommarregn. JAG ÄR REDO NU

marint


idag har jag på mig sjömanskeps, t-shirt från weekday, byxor från h&m, väska köpt i iran och tygskor. nu blir det lite gossip girl!

längtan



Herregud! Jag satt på Akuten i fyra timmar igår och när det väl var min tur var jag helt frisk. Är det nu man skall bli glad? Måndag, nu är det två veckor kvar till studenten. Så overkligt! Det skall bli ofattbart skönt. Jag har faktiskt rätt mycket att längta till nu.. Sommaren, studenten, flytten och resan. Ser ni fram till något speciellt? Kanske att jag slutar photo-bootha mig själv? Haha! 

the best g



The best boyfriend in the world is mine. Thanks G, I love uu.

gårdagen




Hej på er! Jag hade tyvärr inte tillgång till internet under gårdagen då jag var hemma hos mina föräldrar på en hejdundransdag. Spana in mitt rum där som mamma hade inrett efter min smak, så himla fint! Kvällen var superhärlig med grillad kyckling, italiensk pasta och en megasallad. Även Una och hennes mamma var på plats och höll oss sällskap hela kvällen.
Och pst, det här med flugor har blivit lite av en favorit!

indian


Det är lite roligt det här. Jag hade jämt liknande franstoppar när jag var liten, och nu kan man köpa dem på Zara. Det var jag ju självklart tvungen att göra, för att återuppleva barndomen lite. Ha! Nu skall jag äta ananas för att sedan åka ut till mina föräldrar och bli omhändertagen, ljuvligt! 

idag




Precis hemkommen från svärföräldrarna! Gustafs syster fyllde år så det var ett hejdundranskalas med tårta och gott. På mig har jag byxor från Zara, t-shirt från H&m, halsband från Massimo Dutti och så Converse då.. 

MITT HÅR


Jag vill verkligen göra något med mitt hår! Inte färga det mörkare, kanske till hösten men inte nu. Kanske ljusare? 

tiden går snabbt när man har roligt





Jag och min bästa vän Una. 

mu




Klänning från Stylein, strumpbyxor från Åhlens och skor från Topshop.  Och hallå? Vad sega ni har blivit på att kommentera :(

photobooth



Jag är kär i den här tröjan. Gustafs klasskamrat köpte en exakt likadan på en second hand butik här i stan, hur avundsjuk är man inte på en skala? Jag kom med den fantastiska idén att köpa den av honom men det gick mindre bra. Det är faktiskt ingen killtröja!!! Hihi. Jag lägger ut lite roligare bilder strax. På mig och min vän. Spana in detta förresten.. http://www.nattstad.se/MagazineRead.aspx?id=926 , kopiera och klistra in i nytt fönster! |Bild från dirtyglam]

tips?


Hej på er! Jag kan inte ladda upp bilder på bloggen, bara de med minimal upplösning. Förstår nada. Vet ni? Och nej, de är inte över 8 mb. Hur som, jag skulle behöva lite tips på vad man skall köpa för digitalkamera? Vet ni någon bra? Man blir nämligen helt slut av att bära med sig den stora systemkameran överallt. 

va?


garderoben



En del av  min garderob. Jag har precis rensat en himla massa men är inte nöjd för det. Har ni varit med om att man har kläder man inte använder men kan ändå inte med att göra sig av med dem? Jobbigt det där.. 

Let's just make it simple today



Vilken fantastiskt dag det har varit med mat i solen, långpromenad hand i hand och shopping på focus. 

fruktsallad



Ett äpple, en grapefrukt, en clementin, hallon, digestive kex, russin och solrosfrön. Smaskens! 

kläderna idag

Och såhär ser jag ut idag! Kappa från Massimo Dutti, vit skjorta, jeans från Cheap Monday, skor Converse tie Beyond Retro, skratt Hemligt. 



dagens outfit?

Nu är jag och Gustaf hemma från släktträffen i Mariestad igen, vilket för övrigt har varit jättetrevligt! Sitter just nu och lyssnar på lite A camp på datorn medan jag klurar ut vad jag skall ha på mig. Det verkar bli flugan som åker på! Ni skall få se en helbild lite senare för vet ni vad, från och med idag skall jag börja blogga flitigt igen! Det ni.. 



new york, new york

Det enda jag vill är att åka hit. För att stanna. 





mig





grill






RSS 2.0