tackar grannen

haha, jag har försökt komma in på grannens nätverk i en timma nu! hoppas det håller i sig ett tag nu när jag äntligen fick napp. ja, så här ser det ut i vårt hem just nu - kaos! jag har, som ni nog ser, en hel del att syssla med de närmsta dagarna. vi måste beställa bredband med! ja vad skall jag annars säga, har världens träningsvärk från flytten igår.. halleluja vad det tog på krafterna! nu skall jag försöka få med mig någon på lunch, indiskt? mmmmmmm.. ses snart igen! 


till hemmet


gustaf protesterar och det förstår jag ju, men jag får faktiskt ha lite gulligheter i köket. var ute och shoppade igår på stan, samma märke som på bilden ovan. mitt kök doftar rosa rosor.. 

full fart

jag har varit i nya lägenheten sedan 08 i morse, kom precis därifrån så här snackar vi helt slut... i morgon blir det ännu mer målning och trams. med en massa goda restauranger längs med hela gatan klarar man dagen galant..nytt hem

så, en liten affärsidé para mi, alla som hjälper mig måla i nya lyan får två bärs! 


vilken dag

idag har jag

1. tränat röven
2. lagat mat
3. ramlat på avenyn, hårt som fan. pang sa det så låg jag där, som en plattfisk
4. insett att jag hittat tillbaks till bloggandet
5. haft en virvelvind i garderoben

imorgon kommer jag

1. ha sjukt ont i röven
2. hjälpa mamma och pappa att flytta
3. göra något hejdundransmysigt med gustaf
4. vara snäll


ge mig dina kläder


men jag dör. vill ha vill ha vill ha vill ha. MINIMARKET. såklart!
bild. http://julia.blogg.se/2009/january/utkast-svenska-kladmarket.html

nyttskorna köpte jag på weekdays vintage avdelning och lacket är från OPI och heter samoan sand.  


ekoekoekoeko

Full fart med Lisa Ekdahl här hemma, bra grejer! Nu skall jag till mitt nya favoritställe och äta lunch (eko-stället på avenyn ovanför konsum). Ni kan få en dagens senare om ni är snälla. Puss! 


mysigt med mikaela

supermysig dag på stan med lunch och span. tyvärr så bråkar bloggen med mig så kan bara ladda upp bilderna i minimal upplösning vilket gör att kvalitén blir dålig, känner ni igen det? 

lite sommar hade inte skadat

inspiration

Spana in tjejen till höger! Kläderna, håret, sminket, snyggt! Jag tänkte satsa på en liknande hårfärg till sommaren, härmis! Nu skall jag tvätta färdigt och sedan ta mig ner på stan en sväng, är så sjukt sugen på en byxdress att jag inte kan sova på nätterna. Nej men ungefär så. Någon som har något tips på vart det finns? cobra


the cobrasnake

nu går jag och min röv ut


hot


jag vill ha en helt ny garderob i sommar! gärna så mycket som möjligt från chloé. gärna i den här stilen. pengar? 


idagtröja från diesel, byxor från h&m, killens scarf från acne. 

jaja, nytt i garderoben

Haha, ingen shopping var det va! Jag köpte den här urmysiga tröjan på Monki igår, jag menar, kolla på den! Ge mig vår och sommar och en brun kropp. En solsemester hade ju inte skadat just nu. Vad gör ni idag? Jag har precis ätit thaimat med pappa och Gustaf, och snart bär det av till Ikea med mamma. Hon är grym på inredning, så jag tänkte höra lite och se vad hon tycker om mina idéer jag har till nya lägenheten. Tänkte blanda gammalt och nytt, härliga färger, vita väggar, galna tavlor. Jag tror på det! Vi får nyckeln 14 februari, alla hjärtans dag, passade oss rätt bra! 


RSS 2.0