glass i stora lassfinklätt

Jag och G var på teater igår
^^

Jag har min färgglada långklänning på mig idag. Väntar tills min man kommer hem vid 12 och klickar av en helbild.
nät

Här har ni mina nyinköpta nätskor från Grekland som kommer hänga med mig tills de dör. Nu skall jag göra mig i ordning och äta en frukost utan fetaost för första gången på länge! Senare blir det Brilliant Smile igen för att fortsätta behandlingen, och vet ni, jag är LIVRÄDD! 
me & mum

Nu är vi hemma igen gott folk och vi har haft det supertrevligt! Lägger upp fler bilder lite senare tror jag för nu har jag faktiskt fått mitt internet, jippiie! Vi ses sen, puss

vykort från rhodos

tjena tjejer! nu har jag varit här på ön i fyra dagar och allt är perfekt, orkar inte berätta så mycket mer än att jag skall kila upp på balkongen, korka upp en flaska rödvin och äta grekisk ost! vi ses hemma i sverige på söndag, vårat bredband har kommit nu!!
semester

Dagens var ju så längesen nu! Så här såg jag ut idag med kavaj från monki, tröja från whyred, byxor från topshop och väska från Iran. Tack för alla armbandstips hörreni! Jag åker till Rhodos på söndag så jag kommer att handla på mig en hel del därifrån istället,  det skall bli så himla skönt. Äta grekisk sallad i en vecka och bada i havet.  
kepakepakepa

Jag vet. Det enda jag levererar är bilder på mitt nylle. Det är bara för att internet fungerar ungefär var 16e dag och då får man liksom köra när man har chansen. Ha ha! Nu behöver jag ER hjälp, jag vill köpa flätade armband och lite sådana i stil med de man köper när man är på semester, ni vet? Vart hittar man det? Jag har noll-koll! 


bullshit

Hej på er! Haft en bra påsk? Det har då jag haft, fick så klart det största påskägget av alla i min pojkväns familj! Lyx på hög nivå, och extra bra blir det när man får välja ut sitt godis själv. Nog om det, jag har fortfarande inget internet (jag vet, det är helt sick vilken tid det har tagit!) så jag har inte kunnat blogga bra för fem öre, det känns jätte tråkigt. Idag skall jag ut till mina föräldrar,  plantera rosor i trädgården, äta mammas goda mat, övningsköra och sola. Ljuvligt! Här kommer bilder på en snygg kvinna tills vidare, jag har inte haft med mig kameran på länge.. Idag kanske? vita tänder = döden

Blek aldrig tänderna. Jag var och gjorde det hos Brilliant Smile tidigare idag men var tvungen att avbryta behandlingen efter en kvart (för ett fulländat resultat skall man ligga där i 45) och nu sitter jag hemma med värktabletter och kinder fulla av tårar. Det gör så fruktansvärt ont och ilar som bara den. Helt seriöst så är det den värsta smärtan jag upplevt i hela mitt liv och jag får bara äta mat utan färgämnen i tre dygn? Fy fan vilken skitdag. 

tröja

Köpte en tröja på Kims Vintage idag när jag jobbade, se så fin den är! Nu blir det halloumisallad..  
internettjuv

Jag och Gustaf sitter nedanför oss på Andra Lång i solen och surfar, på gatan. Haha! Har fortfarande inte fått vårat internet, det är därför bloggen går segt! Sedan är det ju faktiskt fint vänder också.. Här nedanför har ni mig i lördags, och mina nya tallrikar jag köpt. Älskar't! 

Jag skall jobba på Kim's vintage i morgon 12-18 förresten, kom förbi vetja! 
spegel spegel..


hihi. bry er inte om stöket till vänster. 

RSS 2.0