hemma hos mig
























Min födelsedagsfest

NYA ÄLSKLINGAR


yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes!!!!!! 
köpta på second hand. 

tisha




15 år gammal New York t-shirt, älskvärd. 

hjälp!

Jag skall ha födelsedagsfest på lördag med temat 60-tal. Själv tänkte jag köra en Audrey Hepburn look, jag är ju helt förälskad i henne. MEN, ett problem, mitt hår! Har något bra hårtips?! En snygg frisyr hade ju varit kanon, men jag har varken tid för att besöka frisören samma dag eller kunskapen att göra det själv. Hjälp, någon? 



min dag













1-0



Jag har köpt världens sötaste tant-mössa. 

frukost

Jag är jättesjuk. Tomt på bilder har jag med. Tyvärr så har jag ingen lust att uppdatera för tillfället, hoppas att ni har förståelse för det. Ni kan få spana in min frukost i torsdags medan jag vaknar till liv, ser det inte gott ut? 
Och Elin, tack för att du gjorde min dag igår <3 



thanks

Hej ni fina. Tack så mycket för alla gratulationer och alla fina ord. Ni är världsbäst. Ikväll blir det stor släktfest och imorgon kommer faster Elin. Jag måste trycka i mig vitaminer och te, jag har nämligen blivit sjuk. Herrejesus vilken satans dålig tajming. På söndag blir det alltså en megauppdatering, om jag inte skulle hinna med så mycket nu fredag lördag. 





GRATTIS TILL MIG

Såg att jag redan fått ett gäng gratulationer på inlägget nedan, vad SÖTA NI ÄR! Tack snälla. Jag fyller alltså år idag, nu är jag en vuxen tjej, haha. Äntligen äntligen äntligen! Hurra hurra hurra.







säg vad ni vill, men jag blir trött

Hej. Vad tråkigt att ni tycker att min blogg har blivit opersonlig och tråkig. Jag är så jävla trött på hela den här bloggvärlden bara, det är så få som verkligen VÅGAR vara sig själva. Oftast ser man exakt likadana kläder på varenda förbannade bloggsida, och visst, Sverige har inte världens utbud och jag säger inte att JAG sticker ut. Men jag kör mitt race, jag klär mig som jag vill och jag skiter fullständigt i vad som är den stora trenden för dagen. Jag gillar att fota, och jag älskar kläder. That's it. Tidigare har jag fått sitta och pressa fram inlägg, jag har helt ärligt tipsat om vissa plagg jag själv aldrig skulle köpa. För er skull. Det om något känns oerhört opersonligt.. Nu finns det varken någon idiot till chef som kan säga åt mig vad jag skall göra och inte göra, vad jag får skriva och inte skriva, och hur mycket jag skall lägga ut dagligen. Sen visst, jag suger på att uppdatera, jag vet. Men jag mår bra istället, jag har ingen press på mig längre. Det är hur som helst tråkigt att vissa av er känner så, jag kan inte göra så mycket åt situationen tyvärr. För sättet jag bloggat på tidigare, kommer nog aldrig mer komma tillbaks. 

(och nej, jag skall INTE sluta blogga för jag älskar det. ni är bäst, jag skulle aldrig lämna er!) 

Adjö.  

ingen rubrik





Har ni någonsin sett en vackrare människa?

kom ihåg mig då


När varje dag känns likadan. 
Öde, öde, öde, öde. Tur att Winnerbäck tog mig med storm den här vintern med.

snyggast




Hej jag heter Natalie och jag vill ha din frisyr. 

På bild: http://nikesofiaamorina.blogspot.com/
Tagen från: http://www.pastan.nu/bloggen/#uid=115&

HEJ













beslutsångest

Jag la undan två pälsjackor (ja, fusk) idag, en svart och en benvit. Jag skall köpa en av dem imorgon, beslutsångest. Jag tror dock på den ljusa, jag är ju så svart annars. 

bonk


sömnproblem

Hej. Jag kan inte sova. Vad gör ni?




dagensdagens

Jag är förtjust i mina kängor och det vet ni. Kan liksom inte låta bli att dra på mig dem, dag efter dag. Hej förresten, här är jag idag. Snarlik igår, men lite gladare.



satan



SNYGGT SNYGGT SNYGGT SNYGGT från acne. Jag var trött på märket där ett tag, väldigt trött. Men när man spanar in detta får man ju ingen annan känsla än pirr i magen. Sjukt snyggt, men så kommer vi till priset. 2000 för en klänning och 3000 för ett par skor känns lite trögt, eller vad säger ni? Jag fyller år snart, skall ha karnevalen i venedig tema på min fest, då skulle klänningen passat galant med en ögonmask till. Ja tack. 

trasor och sånt




nytt i garderoben

Jag glömde ta en bild på nya jeansen i fredags så ni får ta er en titt nu istället. Turistväskan är också ny, köpt på Monki. Sjukt rätt! Perfekt när man skall ut och dansa och inte har lust att bära med sig en hel weekendbag. 



by the night
















mörker








Hej snyggingar! Jag kom precis hem från stan med Una, vi köpte oss varsitt par svarta byxor från cheap monday, bara det att på mina valde jag att ha en skinnbit över rumpan. Hot. Jag tänkte dra på mig dem ikväll så bilder kommer senare. Annars då, hur är läget? Vad saknar ni på bloggen egentligen? Tell me!

glad

Jag fick mitt drömobjektiv i födelsedagspresent av farmor och farfar, tack tack tack! Så nu ni, blir det kalasbra bilder i bloggen.
Nagellacket är nytt från viva la diva. 




hej







Byxor från h&m, tisha från topshop, halsband från lindex, skor från acne. Julmust är gott. 

fjäder





Hårsmycke från Accessorize, köpt i Dubai men vet att man kan beställa hem fjädern på internet. 

nu är jag hemma

Nu är jag hemma igen gott folk!! Imorgon kör vi igång med bloggen, nya fräscha tag. Natalie är tillbaks. 

förlåt

Ledsen för den urdåliga uppdateringen, men jag är trots allt på semester. På måndag är jag hemma och då blir det skärpning! Hoppas att allt är bra med er, själv mår jag fantastiskt. Vill inte tillbaks till verkligheten, är inte redo för det ännu. Det är skönare att ligga på stranden på dagarna, beställa hem mat till lunch, gå ut och shoppa på eftermiddagen och dricka goda drinkar på kvällarna. 






RSS 2.0