cat




Tjingelingeling! Nu skall jag ut och dricka vin med mina tjejer. Är inte säker på vad jag skall ha på mig ännu, tror det blir högmidjade benvita brallor och magtröja i någon färg.

BLUEELE






Oh vilken dag! Först promenerade vi en timma sedan gick vi ner på stan och åt en fantastiskt lunch och shoppade converse, till Gustaf då. Senare åkte jag och mamma iväg till freeport där det enbart blev shampo/balsam från Tigi som fick följa med hem. På hemvägen köpte vi 1 liter jordgubbar och thaimat och satte oss nere vid kajen. Yepp, en liten förkortning.. Idag hade jag på mig långklänning från Zara.

tecknat



Vi har precis kollat på Madagaskar 2, helt sjukt vad bra den var! Härligt att kolla filmer som man blir sådär barnsligt glad av.. Nu väntar en till rulle. Nagellack från Depend

chips och jordgubbar





Ännu en dag i solen, härligt är bara förnamnet! I Iran har de chips i mackorna, har ni testat det? Så gott.. Blir krispigt och salt. Så idag fick det bli en macka med keso, jordgubbar och chips. Vilken grej! Klänning från Pepe jeans.

på tripp



Idag åker jag och G förmodligen ut till en väns landställe ett par dagar - skönt!! Då skall jag springa runt i solen i bikini morgon till kväll och dricka rosébubbel tills jag tröttnar på det, kanske tar jag mig även ett dopp, eller 24.. Nu blir det ut till havet en sväng. Tjingeling! shorts från acne och tisha.. avklippt?

grön glass




Helskotta nu glömde jag bort vad glassen hette, jag som skulle tipsa er om min favorit.. Ja ja den är grön, syrlig och supergodl i alla fall. Jag och min man har varit och handlat mat på LIDL, älskar den matbutiken. Nu skall vi mixa ihop en härlig sallad och steka på lite halloumi. Avklippt tisha från filippa k, kjol från weekday, halsband från indiska (tror jag) och skor från yoko yap..

kvällen



Det blev en liten runda igår trots allt. Först blev jag och Sara bjuda över till en superhärlig middag hemma hos några vänner, sedan tog vi oss till hamngatan och hade det trevligt på deras innergård. Senare blev det Push och där någonstans tog kvällen slut. Nu skall jag tvätta min VITA kjol som en Johan (känn dig utpekad!!!) spillde en halv roséflaska över. Haha!

ny kjol



Jag köpte bland annat den här kjolen igår på Filippa K. Hade kostat 1000 men blev min för 600 kronor, hyfsat bra. Ikväll blir det middag och vin med Sara på någon härlig uteservering, ses senare!

kapten



Men alltså jag orkar inte, gissa vart jag skall? Ha ha! Ikväll lovar jag att jag skall hitta på något annat roligt att blogga om än havet.

samoan sand



Men tjena. Jag måste bara tipsa om mitt favoritlack från O.P.I. Visst är det snyggt med färgklickar på naglarna nu på sommaren men jag är så tetig med att färgerna måste matcha och får byta lack varje dag, men den här kan man faktiskt bära oavsett plagg. Den är sådär neutralt snygg och sitter som berget. Samoan Sand heter det.

dagens



Den här färgklicken från h&m (förra året) drog jag på mig idag, sval och ljuvlig!

leva livet






Förlåt för att jag bloggar dåligt, är ute och lever livet! Idag blev det havet igen.. Det är ju alldels för varmt inne i stan. Fast jag hann förstås förbi Filippa K en sväng och blev två plagg rikare. Hur tillbringar ni era dagar när det steker?

körsbär






Körsbär och kärlek

SOMMAR IDAG MED




Men alltså ni förstår inte hur lycklig jag blir när solen skiner.. Nu skall jag ner och hjälpa G i tvättstugan sedan skall jag sola, idag igeeen. Khejli khob. Tack för alla låttips förresten, grymt bra!
Klänning från Pepe Jeans och skor från Johanssons, brillor farmos gamla.

hej påre



Jag sitter och pressar ögondroppar, hur obehagligt är inte det? Vad gör ni ikväll? Kan inte ni skriva er favoritlåt i kommentarsfältet, hade varit så himla kul att få ta del av lite ny, härlig musik..

långklänningar




Den här långklänningen köpte jag på Zara förra sommaren och jag fullständigt älskar den. Har inte hittat någon i närheten av så fin sedan dess, tyvärr. Nu skall jag ut och sola, satte mig på gården i tio minuter och fick rejäla ränder efter klänningen direkt! Nu åker bikinin på istället.

dagens tips



Igår fick jag två paket från Yankee Candle av Gustafs syster. Lägg den doftande förpackningen i din garderob och dina kläder doftar fräsch, nytvättad bomull. Jag är kär.

killings





dags för havet

Nu åker jag ut till havet för att jaga tillbaks solbrännan lite. Min bikini köpte jag redan i våras, den kommer från Filippa K och har den finaste färgen jag sett (gör sig inte så bra på bild) på länge! Till den tänkte jag dra på mig min solhatt från Prickig katt.



på promenad



Hej fantastiska läsare. Jag kom precis hem, lång dag! Har varit med familj och släkt hela tiden och försökt följa nyheter från Iran, jag har beslutat mig för att sluta kolla filmerna på youtube i alla fall, jag mår väldigt dåligt av att se människor dö på riktigt. Jag menar, vem gör inte det? Annars har jag varit och blivit intervjuad till GP idag, jag tror det publiceras någongång nästa vecka? Hoppas att ni inte är besvikna på att jag varit frånvarande de senaste dagarna.. i'm back now! På mig har jag jacka och byxor från h&m, skor converse och väska från beyond retro. Mongofejjan bjuder jag på!

fritt iran!

Människor i mitt andra land Iran blir mördade och misshandlade på gatorna för att de kämpar för sin frihet. För att de inte får lyssna på musik, för att de måsta bära slöja, för att de inte får vistas hand i hand med sin kille på gatan, för att de innan revolutionen levde som oss, för att de senaste 30 åren har varit en pest, för att landet är vackert, för att landet vill ha demokrati, för att de behandlas som djur, för att de när som helst kan bli torterade vid minsta "felsteg", för att det inte är det liv de förtjänar, för att iranier är ett otroligt bra folk, för att deras situation inte går att beskriva med ord. Jag har tyvärr ingen mode att tipsa om just på sekunden. Gör som jag, skänk en tanke åt alla människor som förtjänar frihet, och en tanke åt alla som blivit dödade de senaste dagarna för att få sin röst hörd. Det är dags att det händer något nu, de har fått nog!

IKVÄLL kl: 18 på GUSTAV ADOLFS TORG (BRUNNSPARKEN) i GÖTEBORG kommer ljus att tändas för de modiga demonstranter som har blivit dödade i demonstrationerna.

midsommar





Jag måste iväg nu snabbt som satan men fortsätter på inlägget när jag är tillbaks igen, lägger ut några bilder så länge! PUSS och ja kvällen var supertrevlig, er då?

ett öga rött



Glad midsommar på er fantastiska ni! Jag tänkte bara slänga iväg en bild på vad jag har på mig idag, tyvärr så har vi ju inte världens tur med vädret men det regnar ju faktiskt inte och det är det viktigaste! Vi skall vi ta vårat pick och pack och dra ut till en polares landställe och vara där dagen och natten lång, men först blir det brunch hos mor och far. Jag matchar mina kläder med ögonen idag, vaknade upp med ett rödsprängt öga, mmmmmm hett. Ses i morgon och ha kul idag för allt i världen!!

sleepysleep



Jag ligger hemma och är sjuk, så himla typiskt just IDAG när jag skulle intervjuas till GP och äta finlunch. Nu känner jag varken smak, lukt eller något annat trevligt. Funderar på att pressa lite apelsin och citron och kurera mig i sängen hela dagen, för att förhoppingsvis bli någorlunda frisk tills i morgon i alla fall. Då blir det jordgubbar, jag är inte förtjust i midsommarmaten. Nej jag gillar inga högtidsrätter alls faktiskt, bläj

kim's vintage



Hej fina! Jag sitter på jobbet och läser Vindens skugga, mysigt! Sitter även och funderar vad jag skall ha på mig på midsommar, har ni bestämt er ännu? Jag har inte den blekaste.. Vet att Scout hade en dröm hängandes från A.P.C för ett tag sedan, funderar på att svänga förbi där imorgon för att se om den fortfarande hänger kvar.
Förresten, kan inte ni skriva vad ni saknar här på bloggen?

jeansdress, typ




Åh hej! Jag har precis varit iväg och ätit indiskt och nu sitter jag i soffan och kliar mig i ögonen. Satanism, vad händer med mig? Måste bara höra, har ni sett filmen Australia? Vi såg den igår och jag är helt besatt, hur bra var inte den då? Grym film, sjukt att många gett den dålig kritik.. Idag har jag på mig jeanskjorta från Acne, jeans från Topshop och ring från NK Asos

en dag på havet








Jag dör vilken fantastisk dag!

på äventyr

Helt sjukt coolt, såg en älg idag för första gången i mitt liv när vi var ute och körde bil. Mäktigt men riktigt läskigt.. Den var visserligen väldigt liten, men ändå! Nu skall jag och Gustaf iväg på äventyr i vår lilla bil, solen skiner ju!



nya solisar



Jag vaknade fem i två idag, det känns sådär tycker jag. Ändå var jag bara hemma hela kvällen, ha ha. Hur som, spana in glajjorna jag fick av morbros fru igår som hon hade för sisådär 10-15 år sedan. Tack!! Er kommer jag använda flitigt, jag lovar. Idag skall jag och G ut till hans föräldrar på middag, jag har önskat min favoriträtt - lyx! (För er som är sugna på mina förra så kan de fortfarande finnas på h&m herr)

rock






Äntligen fick jag låna kusinens dator! Har varit ute hos mina föräldrar hela dagen och gossat till det.. Det är så rogivande! Spana in Nadjas hår, är det inte helt fantastiskt? Tänk om det ändå kunde sitta i släkten.. Mjau.. Jag har på mig tisha från Gina tricot, jeans från cheap monday, väska beyond retro, armband farmors gamla och nagellack från depend..

mysstund

Jag är inte hemma så kan inte blogga med bild. Satanism också! Kan inte ni dela med er av härliga minnen så länge? Något som ni aldrig kommer att glömma, kan vara allt ifrån er första kyss till när ni flög av en karusell på Liseberg och hamnade i ett godishav. Typ.

gårdagen



Först hade jag på mig linne från gina tricot, kofta från lindex, skor från acne och den fantastiskt fina väskan jag fått av min mormor.



Jag, mamma och pappa satte oss i baren hos G och hade det supermysigt



Sedan kom mina vänner och plockade upp mig, jag hoppade snabbt i en klänning och drog till Push. Jag dansade som en tooook. Bra kväll!

det är så jag säger det



Hejdå sommaren, du var trevlig den veckan du varade! Jag tröstar mig själv med en liten spadag här hemma i lägenheten och favorit spets-linnet från kim's vintage. Ikväll skall jag äta middag med min mamma sedan skall vi förbi G på jobbet och dricka vin. Mysigt! Vad skall ni hitta på?  Tjing!

high five



Åh det gick så bra med yogapasset, i'm a big fan now! Tänkte från det ena till det andra visa "smyckeshanden" jag har stående i sovrumsfönstret, så himla smidigt och bra för att hänga ringarna på.

yoga

YES, nu kör vi! Vanligtvis brukar jag ligga och stensova vid den här tiden men icke, istället sitter jag här i träningskläder och är på G ut i ösregnet för att delta på ett fantastiskt yogapass.. Hmm, första gången jag yogade smet jag ut från passet efter fem minuter, hängde inte riktigt med i svängarna.. Bättre tur den här gången? Är ni några yogafantaster som kan komma med lite härliga tips?

turkost



Nyinköpt! Ett skärp från Lindex och det otroligt somriga halsbandet från h&m, ge mig en bruun kropp. Just nu vill jag ligga på en sandstrand någonstans och njuta av den varma solen och bada i samma blå färg som halsbandet. Kaching, pengar i plånboken och en flygbiljett nu tack!!

NI!!



Jag vill bara tacka er alla för att ni gör min blogg till något alldeles extra. Utan era fina kommentarer hade det inte varit i närheten av så kul att blogga som det är idag. TACK <3<3

makeup




Slänger iväg ett sista inlägg innan jag ger mig ut på äventyr! Sitter här i min ensamhet, (gömmer mig för killarna) dricker vin och lyssnar på Lisa Mitchell - Neopolitan dreams (testa den!!), ingen partymusik direkt men va faäen. Sminkar mig lite artyparty med. Hoppas att ni får en fantastisk kväll. Kvällens outfit lägger jag ut i morgon!

i det våta



Men jag dör var tråkigt det är att klä sig när det regnar. Det är ju då man bara vill sitta hemma och kurera sig med en kopp te och en stor filt, men icke! Istället har jag och G varit iväg och åkt cab (ja, med uppfält tak såklart) i kylan. Nu kommer ett gäng grabbar över till oss för att se fotbollen, själv är man ju sådär intresserad? Ikväll blir det fest, skall förbi Push tänkte vi. Puss och kram! Randigt från Weekday, kavaj från New house, jeans från Cheap Monday, stövlar från Hunter, sjal från Zara

ny blogg



Ni har väl inte missat att min snygga faster börjat blogga på tv4?

tips



Ni visste väl hur busenkelt det är att göra en egen "hårtofs" av sitt hår? Sätt upp håret som vanligt med en hårsnodd, ta en slinga av håret och snurra runt den ett par varv och sätt sedan fast håret på undersidan med hjälp av en hårnål. Voila! Ser i bästa fall ut som om ni bara knutit håret!

what?









Men husmanskost is the shit! Jag har gått och blivit besatt av köttbullar, hur gott är inte det?
Dagen har varit helt suverän och jag har äntligen fått ihop det sista jag behöver till min näcessar. Man blir alltid lika sjukligt överlycklig när solen visar upp sig. Jag och G skall iväg och träna strax sedan får vi se hur kvällen artar sig, jag är riktigt sugen på rosé. Jag hade jag på mig kavaj från Sisters, väska från The trend, jeans h&m, skärp från h&m i Dubai och solglasögon från Ray ban..

glass i stora stora lass



Jag fick en jättefin glasskål i studentpresent av min vän Charlotte. Ni kan köpa den på Prickig katt.

dagens



Det blev en kavaj som åkte på när kyan kom. Vilken långdag verkligen, vi har städat bilen i åtta timmar tror jag.. I högklackat.. Här snackar vi helt slut! Nu skall jag äta upp min fantastiskt goda ciabatta med mozarella och tomater och sätta på filmen "höst i Paris", hoppas den är bra..

mekk




Halloj alla fina! Nu har jag precis fått i mig en megafrukost och är på G ut genom dörren för att fixa i ordning caben inför sommaren. Jag tänkte även ge mig ut för att köpa igen allt smink jag tappade i lördags, mindre kul förstås! Collagetröja från Bik bok, jeans från Cheap Monday, skor från Topshop och mammas gamla väska.. Mjau

dagens kläder



Nu har jag varit och röstat! Det har ni också planer på att göra hoppas jag? På mig har jag långkjol från Weekday, tröja från h&m, halsduk från Zara, väska från Åhlens och så Conversen dåå... Ikväll skall jag och Gustaf ut och äta middag, hur mysigt skall inte det bli efter all partaj den här veckan? Mmm..

finbesök












Vilken kväll! Ny kamera i present, fantastisk utekväll och grymt sällskap! Först var hela gänget ute hos mina föräldrar och grillade och sjöng för fulla halsar, sedan åkte jag, Gustaf, Gustaf och Elin in till vår lägenhet för att smutta på lite goda cocktails och göra oss i ordning. Några timmar senare ramlade vi in på Push och vidare till Orgia där vi dansade loss (jag tappade allt som jag hade i min väska så om någon på orgia hittar en massa roliga grejer på golvet kan jag ju meddela er mindre glatt att det är mina mosade stuffs)!  Vilken hejdundranskväll.. Nu vill jag bara flytta upp till Stockholm snarast...

hej jag är ett morgontroll

Idag vaknade jag till ljudet av Ljug för mig älskling med Lisa Ekdahl, fantastiskt! Nu skall jag göra mig i ordning för att ta en snabb runda på stan innan det är dags att möta upp släkten. Förhoppningsvis hittar jag något snyggt att ha på mig ikväll, jag behöver skor skor skor! Tips på några svarta höga klackar? Jag tar inte med mig datorn idag så kanske lånar jag Elins en snabbis senare.. Tjingeling


DET HÄR ÄR INGEN MATBLOGG MEN...








nytt i väskan




Vad tycker ni om min nya necessär? Visst är den fin?

intervju


Söta Andrea kontaktade mig för en intervju, Klicka här för att läsa hela! Nu slutar jag snart jobba och skall hem för att öppna en flaska öl och göra mig i ordning inför premiären av Göteborgs bästa klubb, nämligen hamngatan!

<3 ER!

Ni är så fina!! Tack för alla urmysiga kommentarer.. Ledsen att uppdateringen har varit lite seg men nu skall jag bannemig rycka upp mig igen! Men inte är firandet slut ännu, på lördag kommer Elin & Törling ner för att skoja till det med resten av tjocka släkten. Nu skall jag göra mig i ordning för jobbet snart, vi ses där! Lägger ut en snutt... Pussar

EN VIDEOTRUDELUTT


BÄSTA DAGEN I VÅRA LIV












VIKEN SJUKT BRA DAG!!!!! JAG FINNER TYP INGA ORD. NU ÄR JAG FRI!

JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN


lyxa till det



Jag har bara strosat runt på stan idag medan G och Tobbekock har STORhandlat inför morgondagen. Thanks love. Nu är det full fart hemma i lägenheten med matlagning till 40 pers, det kan gå lite hur som helst detta.. Själv skall jag ta mig ett långt bad, fixa naglarna och lyxa till det lite.

uppdateramera

Ledsen att jag varit lite kass med uppdateringen. Jag tar ju trots allt studenten i morgon och behöver fixa det sista inför det. Åhhhh hur skönt skall det inte bli? Nu skall jag iväg och klippa mig, vi ses sen!

RSS 2.0