makeover

jag har färgat mitt hår!! det är sjukt härligt med lite förändring, speciellt nu till våren.. jag klippte det lite också.. ni får se en bättre bild i morgon.tummen upp?

Seriöst ni måste hjälpa mig. Jag och Una tycker att den här byxdressen är dö-het, men min käre pojkvän tycker den är vidrig. Vad tycker ni? Vill ni se den på mig i sommar?<3

I LOVE.. GUSTAF

mysysys.den här långa, supermysiga tröjan fick jag av min söta kusin nadja. hon skickade hit den från dubai. tack <3

just nu

'


åh, jag är så glad! har varit och hälsat på min kusin i karlstad, åkt tåg med min älskling, handlat mat, och bara haft det supermysigt! och om mindre än en månad flyttar vi, yeey! behöver bara ett jobb, sedan är allt finemang. 

natalia
fjädrar och fint
h&mh&mh&m

nytttjenamors! jag köpte h&m's snygga (och otroligt sköna?) baggiejeans idag. nu skall vi laga mat! puss 

lunchdags

haha, det här är faktiskt lustigt. jag och gustaf köper väldigt sällan hem tillagad mat på det här viset utan kör hellre på färskvaror. MEN, en dag fick jag ett sug efter någonting friterat och krispigt så jag sprang ner till affären och köpte sesam nuggets, vegetariska drömmar som är SÅ goda att jag sedan en vecka tillbaks köpt hem tre paket. mmmmh. ni måste testa!! 
blev självklart min lunch idag. jag får passa på när han inte är hemma! 
P3 GULDbabe

men jag orkar inte! känner ni igen mig? peruk, sjal och stora solglasögon lär bli en hit till sommaren. ha ha, älskar't.bottenupp

förlåt för att jag inte uppdaterar flitigt, det är så grymt mycket att tänka på just nu bara. en sådan sak som garderober i nya lägenheten ger mig huvudvärk. idag har vi kläderna i lådor under sängen och lite här och där, vi bor trots allt i en etta. men när utrymmet plötsligt blir dubbelt så stort vill jag ju ha världens största garderob, och det funkar ju inte heller.... har ni några smarta lösningar på hur ni förvarar alla kläder, skor, väskor, hattar, sjalar osv? tandläkarskräck

men seriöst, jag skall på kontroll hos tandläkaren i morgon och jag är så nervös att jag inte kan somna. jag har en enorm tandläkarskräck trots att jag aldrig har haft några problem. någon som har ett lugna-ner-natalie-tips? halleluja. 

SMILEdet är alltid så otroligt härligt att ha något att se fram emot. det har jag nu, dels kommer mormor och morfar hem från dubai om tio dagar ungefär, dels flyttar jag. tiden går så mycket snabbare då. har ni något ni längtar till? 
förbannat vad sötsugen jag är.

kragar och fintjag har på mig min nya blus idag. fick en polaroidkamera i julklapp. vad gör ni?

vinter
vi flyttar

I mitten på februari flyttar jag och min gustaf ihop "på riktigt", räkningar, rubbet! vi skall bo i en dundermysig lägenhet i linné och jag längtar järnet. skall bli så kul att inreda den, jag har redan köpt ett gäng böcker som skall stå i bokhyllan och här har ni de två senaste tillskotten. shoppade lite idag också.. 

att drömma sig bort
vintage

think pink

200000000009


goddag 2009. hoppas att du bidrar med glada stunder och vackra ting! jag blir jämt nervös när ett nytt år startar, man vet liksom aldrig vad som kommer hända. 

RSS 2.0